Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spirituell Yoga Retreat med Anna Brus

maj 30 @ 8:00 f m - juni 2 @ 5:00 e m

LEMURIA HEALING CENTER – SJÄLS HEALING & ÅTERHÄMTNING   

Intentionen med dessa retreat-dagar är att vila från yttre stress, mobilisera kropp och sinne, balansera eventuella mentala och emotionella spänningar, få tillgång till spirituellt uppvaknande samt bjuda in till djupt helande. På vår vår-retreat fokuserar vi på att jobba med gravitation och vårt inre Shiva/Shakti; att balansera vår kvinnliga/manliga energi. På vår vinter retreat fokuserar vi på Sankalpa – vår inre önskan.
En magisk retreat på alla vis! Vi omges av hav, himmel, ängar, frisk havsluft, moder jord och vackert vibrerande magisk kraft. Dagarna fyller vi med Samasthitiyoga, Mantra, Andingsövningar, Meditation, Aurarening, Reiki, Light Language aktivering och andliga ritualer från Shamanism.

Retreaten är mycket självutvecklande då vi inspirerar vår själ att lysa och helas.

Detta fantastiska LEMURIA HEALING CENTER, är paradiset i Skåne mellan Trelleborg och Höllviken och cirka 2,5 mil från Malmö. Huset erbjuder det som behövs för vila, återhämtning, reflektion, självutveckling, yoga, meditation, andlig vägledning och Shamanism samt Reiki behandlingar. Yogashala på bottenplan med underbar utsikt över natur och hav. Den underbara lilla trädgården med vackraste omgivningen som inbjuder till tysta avslappnande promenader längs med stranden eller till den lilla hamnen där vi möts av egenodlad försäljning och konstnärliga besök. Vid kyliga dagar njuter vi av kaminens öppna eld och djup inre vila. Det finns ett övernattningsrum för lång-distans resande med fyra bäddar och delad toa/dusch. Dessutom ett glashus som är inrett att sova i och uppleva nära-naturen-upplevelse. Parkeringsmöjligheter finns på gångavstånd och lokaltrafiken runt hörnet.

Måltiderna som serveras är av hög klass, helt vegetariska och glutenfria då detta är en viktig näringstillgång i reningsprocessen. Maten håller väldigt hög klass då vi anser att maten är en del av reningsprocessen och anses vara medicin för kroppen. Om ni har andra önskemål eller allergier vänlig meddela detta vid anmälan.

Anna Brus, med sina 15 år av erfarenhet inom andligt och mental träning är hon idag Certifierad yogalärare E-RYT 500h, andlig lärare, healer, Meditation guide, KarunaReiki®Master och praktiserande Shaman. Hennes autistiska intuitiva guidning skiner snabbt igenom och hon delar lyckligt med sig av sina kunskaper inom andlighet & yogans magi. Annas yogamodul Samasthitiyoga har långsamt växt fram genom andlig guidning och hennes healing modul Samasthiticoach® är en gedigen healing kurs för andlig initiering samt ascension. Med innerlig kärlek, och utifrån dina behov, guidar hon dig fram till ditt hjärta och själ.

För info om upplägg, priser samt eventuell övernattning se www.yogabrus.com Maila gärna om du har frågor anna@yogabrus.com

VARMT VÄLKOMMEN!

Detaljer

Börjar:
maj 30 @ 8:00 f m
Slutar:
juni 2 @ 5:00 e m
Evenemang Kategorier:
, , ,
Webbplats:
http://yogabrus.com

Arrangör

Yogabrus AB
Telefon:
+46 702 174525
E-post:
anna@yogabrus.com
Webbplats:
http://yogabrus.com

Plats

Lemuria Healing Center i Skåne
Blenheimsvägen 6
Trelleborg, 23193 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702174525
Webbplats:
http://yogabrus.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *