Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spanien – The Ultimate Adventure – Yoga & Hiking i Andalusien med Ulrica Norberg

april 14 - april 21

16750SEK

C L A R I T Y. Such a profound word. Something of high value.

Många av oss längtar efter att få den ökade mentala klarhet som vi alla behöver för att fatta förnuftiga beslut, urskilja vilken väg som är rätt att gå, när man ska stanna upp och när man ska fortsätta. Det här är en vecka där vi strävar efter att skapa mer utrymme i tanke, kropp och själ, för att tillåta oss att ta en naturlig paus i livet för att vila och bygga upp styrka och uthållighet.

Vi äter bra, njuter av fantastisk natur och träffar likasinnade människor.

Följ med yogamaster Ulrica Norberg och natur- och vandringsguiden Maria Söderholm för en vecka där yoga, meditation och vandring blandas med en lugn livsstil och ekologisk mat på det vackra naturcenteret utanför Cadiz i Andalusien.

Här finns möjlighet till ridning i bergen och varierad vandring i spektakulär natur. I området kommer vi även göra fina utflykter bland olivodlingar, fantastisk 3000 år gammal arkitektur och till den underbara staden Ronda (valfritt tillägg) som har varit ett favoritområde för många författare och filmskapare som Ernest Hemingway och Orson Wells.

Det ingår två dagliga klasser med yoga och meditation. Ulrica kommer att fokusera undervisningen på ämnet CLARITY: hur vi minskar spänningar, ökar stabiliteten och utökar vårt medvetande mot fokus, koncentration och sinnesro. Ulrica ger alltid en väl genomtänkt mix av fysiskt flöde, återställande yoga, meditation, andningsarbete och avkoppling.

Retreatet kommer att ha internationella deltagare och klasserna hålls på engelska.

Detaljer

Börjar:
april 14
Slutar:
april 21
Pris:
16750SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.inshapetravel.se/spanien-the-ultimate-adventure-yoga-and-hiking-in-andalucia-med-ulrica-norberg

Arrangör

InShape Travel
Webbplats:
inshapetravel.se

Plats

grazalema
Grazalema, Spanien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *