Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Portugal – The SLOW Practice Retreat med Ulrica Norberg och Hillevi Borga

september 8 - september 14

13200SEK

Finding stillness and peace in body, mind and spirit

Monte Velho Retreat Centre ligger på en kulle och blickar ut över ett ljuvligt landskap ett par kilometer från havet på Portugals sydvästkust. I fonden blickar man ut över ett hav som erbjuder fantastiska surfvågor. Själva huset är vackert och skulle lika väl passa till konstgalleri eller liknande. Rummen är vackra och varma med sköna sängar.

Närvarokänslan till naturen är påtaglig. Miljön är mycket smakfull och vacker, och all mat är organiskt vegetarisk. Gården ligger ca 20 minuters promenad, eller 5 minuter med bil, från stranden.

Grodor kväker, stjärnorna blinkar på den mörka himlen, fantastisk utsikt över kullar och solnedgångar, lugna sjöar, skogar av barrträd. Här finns stigar och småvägar som väntar på att utforskas till fots eller med cykel och en badbar sjö, här finns gott om möjligheter till naturupplevelser.

Din yogainstruktör Ulrica Norberg är en av Sveriges mest välkända och välrenommerade. Hennes med-lärare Hillevi Borga är fysioterapist och välutbildad yogalärare.

Med Ulricas individuella syn på yoga kommer du att lära dig att anpassa din yogapraktik till dina personliga behov – oberoende om du vill utveckla dig, är en nybörjare eller en avancerad yogautövare.

Detaljer

Börjar:
september 8
Slutar:
september 14
Pris:
13200SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.inshapetravel.se/portugal-yoga-med-ulrica-norberg

Plats

Portugal
Algarve

Arrangör

InShape Travel
Webbplats:
inshapetravel.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *