Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Info-möte om Ashtanga Yogalärarutbildning E-RYT 200, Sommaren 2019

april 27 @ 2:00 e m - 3:00 e m

Gratis

This Yoga Teacher Training is open for English speaking students. Please contact yoga@anders-asker.se for more information.

Om Mötet

Mötet är gratis. Innan mötet håller Anders Asker, en av utbildningens huvudlärare, en Ashtanga Extra Spice yogaklass där du som går på informationsmötet deltar gratis. Klassen börjar kl. 12:30–13:45.

På informationsmötet presenterar vi vårt unika utbildningskoncept och svarar på dina frågor. Med denna yogalärarutbildning vill vi flytta fokus från prestation tillbaka till yogans rötter och dess sanna essens, Oneness. Vi vill lyfta fram yogans ursprungsfilosofi i en modern tappning anpassad till västerländsk livsstil. Vårt mål är att göra yogan och dess visdom tillgänglig för alla som letar efter ett sätt att kombinera personlig utveckling med en professionell yogautbildning.

Utbildningen i sin helhet är en 200h yogalärarutbildning med internationell certifiering från It’s Yoga International och uppfyller alla de krav som Yoga Alliance ställer för en E-RYT 200 certifiering.

Utbildningen består av 3 moduler, totalt 23½ dagar fördelade mellan den 23 juni till den 28 juli. Med detta upplägg får du som elev möjlighet att smälta intryck och fysiskt återhämta dig mellan modulerna vilket underlättar din inlärning.

Måndag 24 juni – söndag 30 juni
Söndag 7 juli – söndag 14 juli
Söndag 21 juli – söndag 28 juli
OBS! Introduktion 23 juni 16:00-19:00.

För att säkerställa en hög nivå på utbildningen har vi valt att begränsa antalet elever som går hela utbildningen till 14. Under utbildningen undervisar minst två av huvudlärare samtidigt för att se till att alla elever blir sedda utifrån sina personliga förutsättningar.

Workshops

Delar av utbildningen är öppen för dem som vill fördjupa sina kunskaper i daglig praktik eller i filosofiska frågor. Det är alltså möjligt att delta i enstaka klasser och workshops utan att behöva bli yogalärare. Läs mer på: http://yogansa.se/workshops/

Varmt välkomna!

Om du har frågor eller vill delta på yogan så mejla Anders på yoga@anders-asker.se då platserna är begränsade.
Läs mer om utbildningen på: http://yogansa.se/lararutbildning/

Namasté
Anders, Rebecka och Magdalena

Detaljer

Datum:
april 27
Tid:
2:00 e m - 3:00 e m
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Webbplats:
www.yogansa.se/lararutbildning

Plats

Yogansa
Pipersgatan 26
Stockholm, 11228 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.yogansa.se/lararutbildning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *