Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grekland, Santorini – Hathayoga med Liat Michaeli

maj 4 - maj 11

13700SEK

Denna vecka innehåller Hathayoga – en yogaform där man jobbar med hela kroppen för att få en starkare och friskare kropp. Med fokus på rörelse, andning och närvaro hittar vi balansen i kroppen och i sinnet. Du yogar alltid utifrån dig själv, din kropp och där du befinner dig just nu.

Ni bor på en elegant fastighet bestående av sju villor som ligger ca 3 km från staden Fira. Varje villa har en separat ingång, privat pool och stora soliga terasser. Detta är ett unikt koncept på Santorini när det gäller stil, arkitektur, plats och den familjära atmosfären. Utsikten över Egeiska havet och öarna Anafi och Amorgos är fantastisk. Här på landsbygden bland vingårdar och bondgårdar råder lugn och ro, och det är bara ca 400 meter till Vourvoulos svarta grusstrand.

I priset ingår en hyrbil per villa som kan användas fritt för utflykter på ön!

Din lärare är svenska Liat Michaeli som är licensierad yogalärare inom Yoga Alliance. Liat brinner för att sprida vidare glädjen i yogan och inspirera andra till att hitta kraft och motivation för att kunna påverka och förbättra sin egen hälsa.

Detaljer

Börjar:
maj 4
Slutar:
maj 11
Pris:
13700SEK
Webbplats:
https://www.inshapetravel.se/grekland-santorini-hathatyoga-med-liat-michaeli

Plats

santorini
Grekland

Arrangör

InShape Travel
Webbplats:
inshapetravel.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *